1973. November

Én amit írtam, azt nem számításból írtam – hanem saját magamnak – azért volt olyan nagy öröm, amikor sikere volt. Csak egy lakótársra volt szükségem, mert a szobák itt nagyon nedvesek.

Az a fontos, hogy az ember akárhol van, jól érezze magát. Én magamat nem tudom megvédeni, sem beszédben, sem munkában, és kell hogy valaki velem legyen. Az a remek, hogy az ember nincs elhagyatva, mert van egy csomó ember , aki gondolatban vele van.

Könnyű annak, aki az élete közepén van, de én már az életem legvégén vagyok. Sőt csodálkozom, hogy mások olyan idősnek tekintenek. De most már nem aggódom a halál miatt.

Megint gyereknek lenni nem jó, de megint küzdő embernek igen.

Én borzasztó keveset sétáltam, te.

Tudod, az élet tele van mindenféle nyavalygás dologgal – veszekedésekkel, vitatkozásokkal. Az életet magát kell megaví-Lm Az embereket erre rá kell venni. Azt csak úgy lehet hogy ládák hogy az ember jól él. Akkor a többiek azt mondjak: „no lásd csak Lek tudnak élni” – és hozzá csatlakénak Kell, gy egy egyesület legyen, ami segít az embereknek jol ek .

A szerelem megváltoztatja az emberek durvasagf^ “*tet lem – mert az magába fog mindent, a szeretetet is. Az eletet rooDant széppé lehetne tenni. De olyan mester nincs, szerelem gyönyöreit osztaná meg. Szeresd a felebarátodat, mm önmagadat Ha valaki ennek szentelne teljes odaadását…!

Nekem nincs unalmas nap, mert úgyis mindig befele gondo-koLm úgyhogy a kutya sem törődik avval, hogy mi történik SttemLz^yis átmeneti állapot, nem % örök- tartan Tói teszed hogy leírod, amit mondok. Ha az ember csak soít ír mindennap, azt hiszi, hogy semmi sem történt vele de a vétón kisül hogy óriásit jelent. Általában, az emberben sokkal több van Ts sokkal többet jelent, mint amit mi képzelünk vagy Í, Í 6 maga képzel. Az élet olyan egyszerűnek látszik, pedig fantasztikus.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük